Skip to content

Clean air

voor

Bedrijven

Is de lucht in mijn bedrijf schadelijk?

De internationale term “Sick Building Syndrome” beschrijft de vele symptomen als gevolg van slechte lucht in kantoren, met o.a. verhoogd ziekteverzuim tot gevolg. Overal waar mensen lange tijd samen zijn wordt het binnenmilieu zwaar belast met allerhande microben zoals allergenen, virussen en de ondertussen zo gekende aerosolen. Die micro-deeltjes zijn zo klein dat ze door HEPA-filters gewoon door glippen. Temeer omdat velen op kantoor ook last hebben van formaldehyde en de schadelijke uitstoot van printers hebben we écht wel een medische luchtreiniger nodig. En daar biedt Monarch Clean Air u de juiste oplossing!

Waarom heb je Clean Air nodig?

Vele bedrijven hebben financieel reeds veel geïnvesteerd in een betere luchtkwaliteit doch steeds met een zeer tijdelijk resultaat. Jammer, want Monarch Clean Air elimineert al die ziekteklachten voorgoed. De meeste klant-bedrijven kennen zelfs geen ziekteverzuim meer. Wetenschappelijk erkende luchtmetingen voor en na plaatsing bewijzen dat ook. Bekijk onze reviews, zeker de luchttesten bij een fitnesscentrum, en vraag onderaan een gratis en vrijblijvende proefplaatsing, mét wetenschappelijke luchtmetingen aan. Ook telewerken wordt overbodig en fysieke vergaderingen kunnen terug perfect gezond doorgaan.

Gezond

Alle sick building-symptomen zoals hoofdpijn, hoesten & niezen, irritaties aan de ogen,… worden geëlimineerd. Dit resulteert zich in een aangename, gezonde en productieve werksfeer.

Geuren

Bedrijven hebben vaak last van onaangename geuren op kantoor. Niet alleen wordt dit als negatief ervaren door uw werknemers, maar ook bij uw klanten laat dit een negatieve indruk achter. Monarch Clean Air biedt hier een oplossing, zij is namelijk voorzien van een superieure, actieve koolstoffilter die zowel alle ongewenste geuren, als schadelijke gassen opneemt.

Winst

Een aangenamer werkklimaat verhoogt de productiviteit, een gezonder werkklimaat zorgt voor minder ziekteoverdracht en -verzuim, een stofarme werkomgeving voor besparingen in de onderhouds- en herinvesteringskosten, maar ook voor een grote energiebesparing! Conclusie: De besparingen zijn steeds hoger dan het maandelijks full-lease bedrag vanaf 62€/maand, all-in.

Return on investment: kosten vs besparingen

Monarch Clean Air zorgt voor een maximum aan productiviteit en een minimum aan ziekteverzuim. Wat u maandelijks bespaart  is hoger dan het maandelijkse full lease-bedrag. Eén Clean Air per 20 werknemers ongeacht het aantal m³, ongeacht open of gesloten kantoorgedeelten zorgt voor een gezond binnenmilieu voor u en uw medewerkers. Hoe doet Clean Air dit?     
· Haar unieke Far-UVC licht doodt virussen, ook in aerosolen
· Haar luchtzuivering elimineert zeer snel allergenen, virussen en aerosolen in de lucht
· Haar ionengenerator, die ontstekingsremmend werktversnelt en verbetert de zuurstofopname in het bloed wat het immuunsysteem versterkt.

U ontvangt eveneens een luchthygiëne-attest.

* Klanten kunnen dit attest na aanvraag ontvangen

Interesse in Clean Air?

Als bedrijf heeft u de volgende mogelijkheden:

1. Clean Air aankopen Bestel Clean Air

2. Clean Air leasing vanaf €62/maand Leasing aanvragen?

3. Een proefplaatsing aanvragen Proefplaatsing aanvragen?

Website made by ict3bruggen 2021.  |  Algemene voorwaarden