Zuivere lucht vs CO2 - Ozon

Monarch Clean Air biedt u het voordeel van zuivere lucht die over een gezonde CO2 waarde waakt en geen ozon produceert

In de bergen boven 1200 m is de lucht te droog waardoor huisstofmijten en hun allergenen of andere micro-organismen niet meer voorkomen. De lucht is er erg zuiver. Vele ziekenhuizen of behandelingsafdelingen voor longlijders zijn gevestigd op deze hoogte. Zuivere lucht heeft een helende functie heeft op de gezondheid. Mensen die er wonen, worden zelden of nooit ziek. Monarch Clean Air brengt diezelfde zuivere lucht bij u thuis. Luchtgevoelige personen voelen dit vrij snel.

CO2

CO2 hebben we nodig. Ook in zuivere lucht zit een minimale hoeveelheid van 400 ppm CO2. Telkens we inademen zit er een gedeelte van onze uitgeademde CO2 bij. Dat hoort zo doch te veel is te veel. meer dan 800 à 900 ppm is te veel, dan moeten we opletten en vanaf 1.200 ppm is de oplossing om de ramen te openen of enkele personen uit het lokaal te verwijderen. Monarch Clean Air regelt de CO2 waarde. Dat is handig!

Ozon

Stratosferische ozon is “goed” omdat het levende wezens beschermt tegen ultraviolette straling van de zon. Ozon in ons leefmilieu is “slecht” omdat het een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen kan veroorzaken, vooral bij kinderen, ouderen en mensen van alle leeftijden met longaandoeningen zoals astma. Monarch Clean Air is hierin uniek en maakt geen ozon aan!