Ziekteverzuim

Monarch Clean Air biedt u het voordeel van sterk verminderd ziekteverzuim

Meer en meer horen we over het toenemend ziekteverzuim bij bedrijven. Het kost hen handenvol geld en stoort de goede werking van die bedrijven. Het is een rechtstreeks gevolg van allerhande toenemende gezondheidsklachten die bij velen meer impact hebben dan we vermoeden. Mogelijke symptomen zijn gegroepeerd in het “Sick Building Syndrôme”:

Irritatie van de keel, ademhalingsproblemen, beklemming op de borst, loopneus, allergie-achtige symptomen, zoals niezen, branderig gevoel in de neus, droge, jeukende huiduitslag, hoofdpijn, duizeligheid, moeite met concentreren en zo veel meer.

De oplossing ligt bijgevolg voor de hand: de lucht zuiveren. Het zijn de deeltjes, kleiner dan 0,3 µm die verantwoordelijk zijn voor al die gezondheidsklachten en dus ook voor al dat ziekteverzuim. En die deeltjes dienen volledig uit de lucht gezuiverd te worden, niet voor slechts 99,97 % want dat heeft maar zeer weinig effect. Monarch Clean Air zuivert deze deeltjes tot 0,1 µm én voor 99,9999 %. Het is de combinatie van deze 2 waarden die noodzakelijk is om dit probleem op te lossen, met als resultaat een bedrijf met sterk verminderd ziekteverzuim én met werknemers zonder middagdipje en een betere concentratie.