Zieken

De longetjes van pasgeborenen ontwikkelen zich gedurende de eerste 18 maanden na de geboorte. Het is essentieel voor de ontwikkeling en de gezondheid van dat kleine mensje dat die longetjes zo weinig mogelijk vervuiling te verwerken krijgen. Dat stoort de ontwikkeling. Vergelijk het met een plant: hoe meer stof op die blaadjes, hoe minder de fel groene kleur en hoe meer de blaadjes hangen. In de buitenlucht ligt geen stof op de blaadjes en zie je die planten veel steviger en groener ogen. Die zijn gezonder en groeien beter.

In crêches zijn kindjes heel dikwijls ziek. “Dat is normaal en sterkt hun weerstand”, durven velen beweren. Het tegendeel is waar! Telkens een kind ziek is, stopt zijn/haar ontwikkeling en verzwakt hun weerstand. En ze hoeven niet ziek te worden! In het gemeentelijk kinderdagverblijf met 4 crêches in één gebouw, maken, na plaatsing van onze medische Clean Air lucht zuivering, kindjes elkaar niet meer ziek. Daar slapen de kindjes rustiger, is er geen RS Virus probleem meer en hebben daar dan ook geen vieze pampers meer. Ook het personeel waardeert er de gezonde lucht en is er niet meer ziek.

Na een kwart eeuw ondervinding horen en ondervinden we zelf dat de (klein-)kinderen, grootgebracht met deze luchtzuivering, nog nauwelijks ziek worden, nooit erg ziek worden en steeds snel genezen. Hun longen zijn na de geboorte goed ontwikkeld waardoor hun natuurlijke weerstand en hun immuunsysteem op peil staat. Die kennen ook geen allergieën of ontwikkelen geen astma of zo. Die kinderen zijn gewoon gezond, zalig!

Mensen die zich wel ziek voelen, allergisch zijn, aan een of andere aandoening lijden of echt een ziekte hebben, voelen zich steeds goed in zuivere lucht. Velen zweren dan bij zeelucht en anderen prefereren de berglucht; en inderdaad, iedereen voelt zich herboren als ze gaan wandelen of skiën in de hoge bergen. Diezelfde zuivere lucht brengt Monarch naar je toe, bij je thuis, voor jou én voor je gezin. En steeds weer horen we hetzelfde verhaal van “felle verbetering tot volledige genezing”, bij al onze klanten!

Ouderen vertellen me “ik voel me 10 jaar jonger!”, en dat zelfs na één week. Over de korte tijdspanne stond ik wel versteld maar over de reden heb Ik niet lang moeten nadenken. Monarch zuivert de longen, die geven meerzuurstof aan de bloedbanen die daardoor ook gereinigd worden en waardoor hun natuurlijke weerstand verhoogt. De zuurstof is de kracht van een lichaam waardoor die ouderen zich sterker voelen, mobieler worden en minder medicatie nodig hebben. Dat geeft hen het gevoel dat ze 10 jaar jonger zijn maar eigenlijk handelen ze ook zoals 10 jaar voorheen. Zij voelen zich écht 10 jaar jonger en kunnen dan ook veel langer zelfstandig thuis wonen.

De zuivere lucht van Monarch Clean Air is belangrijk voor iedereen en voor alle leeftijden.

Monarch Clean Air biedt u het voordeel van een éénmalige aankoop voor de rest van uw leven en die voor elke leeftijd haar specifieke voordelen biedt!