Ventilatiekanalen

Als je vandaag een Monarch Clean Air (MCA) plaatst zal je morgen geen stof meer in de lucht zien vliegen als de zon binnen schijnt. Niet op het 1ste verdiep, niet op het 2de verdiep en ook niet op het 3de verdiep. Dat stof valt dan ook niet meer op de meubelen.

MCA elimineert ook alle kookgeuren maar ook alle kookvetten. Geen stof en geen kookvetten meer? Dan blijven alle oppervlakken ook veel langer zuiver en hoeft u ze ook niet meer telkens te reinigen.

De zuivere lucht van MCA heeft ook een ontklevende werking. Dat duurt wel even. Na een maand of drie begint het stof tussen de radiatoren er tussen uit te vallen. Dat valt ook van het koelaggregaat achter de frigo, bv, zodat die langer mee gaat en een pak minder energie verbruikt.

Heb je ventilatiekanalen? Dat is een broeihaard van bacteriën. Ook die vervuiling wordt weggenomen. Laag per laag wordt ontvet en weggeblazen. En de volgende laag, en de volgende laag, tot de binnenkant terug blinkt. Kan wel enkele maanden duren maar is wel belangrijk.

In elk geval “scheelt het een slok op de borrel”, zoals ze in NL zeggen, en zal er een pak minder onderhoud nodig zijn en nooit meer een“jaarlijks grote schoonmaak” want ook in en achter de meubelen blijft het “proper”.

Monarch Clean Air biedt u het voordeel van veel minder onderhoud met een veel beter resultaat!