Ionengenerator

Monarch Clean Air biedt u het voordeel van een “negatieve ionengenerator”

Een van de pijlers van een efficiënte luchtzuivering is het verrijken van lucht met negatieve ionen. Negatieve ionen in de lucht zijn essentieel voor de verbetering van de gezondheid en de natuurlijke weerstand en worden dan ook niet toevallig “de luchtvitamines” genoemd.

We kennen immers allemaal het gevoel dat we meer energie of levenslust hebben in de buurt van een waterval, de bergen of aan zee, maar de wetenschappelijke oorzaak hiervan is lang een mysterie gebleken. Recent wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat op zulke plaatsen aanzienlijk meer negatieve ionen voorkomen en dat mensen in die omgeving veel minder ziek zijn. Het inademen van negatieve ionen verhoogt onmiddellijk de concentratie van de opgenomen zuurstof in ons bloed en bevordert de functie van onze organen. Daarnaast hebben negatieve ionen de kracht om ongewenste stoffen in ons lichaam te helpen ontbinden.

Monarch Clean Air is uitgerust met een Europees goedgekeurde “negatieve ionengenerator” van 9 ppm waardoor de negatieve ionen kunstmatig in de lucht verspreid worden en de gunstige symptomen ervan duidelijk worden.

*Info: de maximale toegelaten ppm waarde in Europa ligt op 20 ppm.  

*Info: een ionengenerator is geen ionisator, waarvan het gebruik in luchtzuivering vanaf 28/05/2021 verboden is door de overheid