Allergieën en astma

Monarch Clean Air biedt u het voordeel van “felle verbetering tot volledige genezing”

Een allergie is een reactie van het lichaam op een zuurstoftekort in de betreffende cel(len). Een zuurstoftekort in de bovenste luchtwegen geeft hooikoorts of sinusitis of migraine, in de keel geeft dat veelvuldige verkoudheden of bronchitis, in de huid geeft dat eczeem. 100 verschillende mensen hebben 100 verschillende symptomen. De oorzaak is steeds dezelfde: een zuurstoftekort in het bloed waardoor de zwakste cellen te weinig zuurstof krijgen.

Zuurstof wordt via onze longen aan het bloed aangeleverd. Daarom is het voor onze gezondheid van kapitaal belang om onze longen gezond te houden. Dat doen we voornamelijk door zuivere lucht in te ademen.

De conclusie van wetenschappelijk onderzoek luidt: “enkel allergenen zijn de énige oorzaak van allergieën wereldwijd”. De Monarch Clean Air elimineert de allergenen volledig uit het binnenmilieu wat een “felle verbetering tot volledige genezing” bewerkstelligt. Hierbij denken we aan allergieën, astma, apneu, CVS, en zo veel meer. Monarch Clean Air kan u helpen beter worden van de meest voorkomende gezondheidsklachten. Het biedt ook verlichting bij chronische, hart- en vaat, longaandoeningen en zo veel meer. Belangrijk hierbij is om de oorzaak weg te nemen en niet enkel de symptomen te behandelen.