Monarch laat de economie veilig (en voor altijd) heropstarten!

Kappers en contactberoepen mogen weer aan de slag! Maar tegelijkertijd is er nog twijfel over de te snel goedgekeurde coronavaccins. De heropstart gaat dus terecht gepaard met veel vragen en onzekerheden. Het ziet er namelijk niet naar uit dat België gevaccineerd zal zijn op het vooraf beloofde moment en we weten ook nog steeds niet of dit vaccin ons beschermt tegen varianten…

Hoe beschermen we ons preventief en voorgoed van COVID-19 varianten en andere virussen?

Eigenlijk is het heel eenvoudig: om ons voor eens en altijd tegen COVID-19 varianten en andere virussen te beschermen, moeten we ervoor zorgen dat ons immuunsysteem op peil blijft, maar nog belangrijker: dat we de virus-prikkelen uit de lucht kunnen zuiveren. Daarvoor komt de medisch erkende Monarch Clean Air in beeld. De Monarch Clean Air is namelijk wereldwijd de énige medisch erkende luchtzuivering en is bekroond met het World Best certificaat.

MONARCH zorgt voor een veilige heropstart! Hoe?

– Haar unieke Far-UVC licht doodt virussen, ook in aerosolen

– Haar luchtzuivering elimineert zeer snel allergenen, virussen en aerosolen in de lucht

– Haar ionengenerator versnelt en verbetert de zuurstofopname wat resulteert in een boost van het immuunsysteem

SCHEMATISCHE VOORSTELLING “INDOOR” LUCHTVERVUILING

De schadelijke virussen en aerosolen die we continu uitademen, worden met een hoge snelheid door de Monarch aangetrokken en geëlimineerd, waardoor besmettingen via de lucht quasi onmogelijk worden. Als bedrijf kan je je cliënteel dus, op de meest veilige manier, opnieuw ontvangen.

Een gezond en corona-vrij leven? Vanaf 63,05 €/maand in full-leasing zonder bijkomende kosten! 

Bestel nu jouw Monarch Clean Air! Wees er snel bij, want ze verkopen snel!

Recommended Posts