Monarch Clean Air, een natuurlijk vaccin

Mensen met onderliggende gezondheidsklachten, zoals long-, hart- en vaatziektes, zijn meer vatbaar voor het Corona-virus dan gezonde mensen. Jonge mensen die hun natuurlijke weerstand en hun bijhorend immuunsysteem opbouwen (normaal tot hun dertig jaar) worden ook met Corona besmet, maar hebben er weinig of geen hinder van. Ook na hun dertig, zolang de natuurlijke weerstand hoog is, heeft het lichaam de kracht om automatisch anti-stoffen aan te maken en wordt men in bijna alle gevallen niet of nauwelijks ziek en is men snel genezen.

 

Hoe bouw je een sterk imuunsysteem op?

Door zuivere lucht in te ademen zuivert men de longen en bloedvaten waardoor de natuurlijke weerstand verhoogt en het immuunsysteem op peil gebracht wordt én gehouden. Op deze wijze heeft het bloed de kracht om de juiste anti-stoffen aan te maken wat neerkomt op een natuurlijk vaccin.

Daar waar voor elke griep- en corona-virus, een aparte inspuiting vereist is, zal een goed functionerend immuunsysteem beschermen tegen alle microben en virussen.

Monarch Clean Air is medische luchtzuivering en is de énige met een zuiverend effect op longen en bloedvaten met een perfect werkend immuunsysteem tot gevolg. Haar ionengenerator zorgt voor een versnelde en verbeterde zuurstofopname en de Far-UVC lampen zorgen voor het veilig en efficiënt inactiveren van alle griep- en corona-virussen die in de lucht zweven. De medische luchtzuivering zuigt zelfs rondzwevende aerosolen naar zich toe, waardoor een ganse woning of kantoor gezuiverd wordt vanuit één plaats, zelfs met de deuren dicht. Dit komt omdat virussen en aerosolen tot 1.000 x kleiner zijn dan de doormeter van een mensenhaar waardoor open of gesloten deuren geen rol spelen.

 

Voor tandartsen, kantoren, scholen, kappers, enz. is het voorkomen van besmetting via de lucht een zeer belangrijk gegeven. Met de Monarch zouden we de economie terug kunnen laten opleven, doch de medische en farmaceutische wereld zien het liever anders.

Monarch zorgt niet enkel voor gezonde lucht maar ook dat de oppervlakken worden gezuiverd zodat een gezond en stof-arm binnenmilieu bekomen wordt waar het niet alleen gezond maar ook aangenaam vertoeven is.

Geen enkel ander merk, systeem, therapie, vaccin, medicatie of wat dan ook is in staat om de longfunctie blijvend en op natuurlijke wijze te verhogen waardoor elke cel in het lichaam opnieuw van voldoende zuurstof wordt voorzien met een constant aangescherpt immuunsysteem tot gevolg.

Recommended Posts