Anno 2021 hecht het merendeel van de bevolking groot belang aan een gezonde levensstijl: veel bewegen, niet roken, gezond eten… Maar binnen die gezonde levensstijl wordt vaak een belangrijk element vergeten: hoe gezond is de binnenlucht die we inademen?

De gemiddelde Belg brengt zo’n 22 uur per dag door in een binnenruimte en ademt ongeveer 26.000 keer op één dag. Als je weet dat we dagelijks tot zo’n 10.000 liter lucht inademen, en binnenlucht al snel 5 tot 100 keer schadelijker is dan buitenlucht – dit omdat deze onvoldoende of niet gereinigd wordt, dan kom je al snel tot de conclusie dat dit erg nefast is voor onze gezondheid.

Hoe zuiver je de binnenlucht?

Om je gezondheid op peil te houden, moet je, naast het onderhouden van een gezonde levensstijl, ook investeren in je binnenlucht. Zet regelmatig je ramen open en haal een luchtreiniger in huis. Alleen die laatste kan er voor zorgen dat je de kans op het inademen van schadelijke stoffen minimaliseert. De Monarch Clean Air zorgt er zelfs voor dat schadelijke stoffen binnenshuis volledig geëlimineerd worden, en dat je bijgevolg dus uitsluitend gezonde lucht inademt.

Monarch Clean Air luchtreiniger: de beste optie

Waar traditionele luchtreinigers HEPA-filters gebruiken die tot 99,99 % van 60% van de vervuilde binnenlucht kunnen zuiveren, gaat de Monarch Clean Air met haar unieke ULPA-filter verder en zuivert ze tot 99,9999% van de gehele vervuiling.

De ULPA filter zorgt ervoor dat we zowel lucht en oppervlakken, alsook onze longen en bloedvaten zuiveren. Het geeft ons immuunsysteem een boost en zorgt ervoor dat ons binnenmilieu stofvrij en gezond blijft.

Voordelen van de Monarch Clean Air luchtreiniger 

– Desinfecteert lucht én oppervlakken

 Bereik: kan een ganse woning reinigen van op 1 plek

– Doodt en elimineert (corona)virussen, allergenen en schimmels

– Levenslange garantie

– Gratis levering

– Plug-in & go systeem

– …

Voorlopig is Monarch Clean Air “World Wide” de énige medische luchtzuivering.

Benieuwd naar meer voordelen van de Monarch Clean Air? Contacteer ons en een van onze experten vertelt u er alles over!

Recommended Posts